Regisztráció

 
  • Ezen az oldalon regisztrálhatsz adatbázisunkba. A mezők kitöltése és a [Küldés] gombra kattintás után a regisztráció megerősítésére szolgáló üzenetet küldünk a megadott e-mail címre. Nézd meg a megadott e-mail fiókodban a spam mappát is, mert előfordulhat, hogy ott landolt az üzenet! 
  • Kérjük, hogy az MME Monitoring Központ adatbázisaiba történő regisztráció során a valós nevét adja meg! A feltételezhetően becenevet vagy álnevet használók adatait az adminisztrátorok felszólítás nélkül törlik.
  • Amennyiben Ön az általunk üzemeltetett honlapokon kitölti a regisztrációs űrlapunkat, ennek során személyes adatait részünkre átadja. Adatkezelésünk kizárólag az Ön önkéntesen adott adatain és azok kezeléséhez való hozzájárulásán alapul. Az MME Monitoring Központ az adatkezeléssel kapcsolatos tevékenysége során az MME Adatkezelési tájékoztatójában leírtak szerint jár el.
  • A felhasználói név csak ékezet nélküli kis és nagybetűket, számot, pontot és aláhúzást tartalmazhat!
  • Ha van rá lehetőséged, akkor ne freemail.hucitromail.hu vagy chello.hu végződésű e-mail címmel regisztrálj!
  • Belépni csak azután tudsz majd, ha a regisztrációt megerősítetted! Amennyiben az MME Monitoring Központ valamelyik másik adatbázisában korábban már regisztráltál, akkor itt nem kell ezt újra megtenned, mert az ott megadott felhasználói névvel és jelszóval beléphetsz a MAP adatbázisba is! 
  • Kérjük, hogy az adatbázissal kapcsolatban felmerülő problémákkal és kérdésekkel fordulj munkatársainkhoz, a monitoring@mme.hu e-mail címen!

 

Felhasználói név
Jelszó
Jelszó mégegyszer
Vezetéknév
Keresztnév
Ország
E-mail cím
Biztonsági kód

 

Kérjük, hogy az adatbázissal kapcsolatban felmerülő problémákkal és kérdésekkel forduljanak munkatársainkhoz, a monitoring@mme.hu e-mail címen!